Vakantiehuis huren in Drenthe? Huur een bungalow of luxe vakantiehuis op Bungalow Diever

Een vakantiehuis huren in Drenthe? Huur een comfortabele bungalow of luxe vakantiehuis op Bungalow Diever en geniet van een heerlijke vakantie in de bossen. De uitstekende faciliteiten in combinatie met de unieke ligging aan de rand van Nationaal Park Drents Friese Wold maakt Bungalow Diever tot een ideale vakantiebestemming. 

Een vakantiehuis huren in Drenthe én genieten van een comfortabele vakantie in een prachtige omgeving, natuurlijk bij Bungalow Diever!

Comfortabele bungalow of luxe vakantiehuis huren in Drenthe

Wij beschikken over meerdere luxe en comfortabele vrijstaande vakantiehuizen. U ervaart optimale privacy door de prachtige ligging in de bossen en u beschikt over een eigen parkeerplaats bij uw verblijf. De bungalows zijn geschikt voor maximaal 4 personen en biedt u alle gemakken voor een comfortabel verblijf. Wilt u liever bijzonder overnachten? Ontdek dan onze unieke vakantiehuizen voor maximaal 6 personen.

Ontdek Drenthe: dé mooiste provincie van Nederland

De vakantiehuizen liggen midden in de Drentse bossen en kijken uit op Nationaal Park Drents Friese Wold. Dit het grootste Nationaal Park van Drenthe. In dit park kunt u geweldige fiets- en wandeltochten maken. Gewoon naast de deur, wat wilt u nog meer?

Daarnaast ligt Nationaal Park het Dwingelderveld op enkele kilometers afstand. Hier komt u in bepaalde gebieden nog vrij rondlopende Schotse Hooglanders tegen.

Wilt u eerst meer weten over een vakantiehuis huren in Drenthe bij Bungalow Diever, neem dan contact met ons op. Of maak direct een prijsopgave en reserveer online!

Maak een prijsopgaveReserveer online

Daarom kiest u voor Bungalow Diever

  • Luxe en comfortabele verhuuraccommodaties
  • Bijzonder overnachten midden in het bos
  • Ultieme rust en privacy tijdens uw vakantie
  • Gelegen op een unieke locatie aan de rand van een Nationaal Park
  • Altijd wat leuks te doen in de omgeving

Daarom zeggen onze gasten “Liever naar Bungalow Diever!”

Bent u al overtuigd? Reserveer dan online uw vakantie

Reserveer online

Ligging
Prijs / kwaliteit
Kindvriendelijk
Staat v/h sanitair
Hygiëne
9,2
8,7
8,7
8,7
8,9

8,8

252
beoordelingen