Actieve vakantie in Drenthe

wandelen fietsen drenthe bungalow diever 16De unieke ligging van Bungalow Diever in het bos maakt het de ideale bestemming voor een actieve vakantie. Of u nu graag een fietstocht maakt, een stevige wandeling, een bosrit met uw paard of outdoor wilt sporten, alles is mogelijk.

Wandelen en fietsen

In Drenthe ligt meer dan 1.000 kilometer aan fietspaden, waarbij u gebruik kunt maken van het fietsknooppuntennetwerk. Een netwerk waarbij u vanaf elk gewenst punt uw fietstocht kunt starten en aan de hand van bordjes van fietsknooppunt naar fietsknooppunt kunt fietsen. De routes lopen door de natuur, over de heide en door kleine dorpjes. Onderweg komt u de mooiste dingen tegen en krijgt u een goed beeld van de schoonheid van Drenthe.

Ook wanneer u wilt wandelen kunt u uiteraard van knooppunt naar knooppunt lopen. En aangezien de paden grotendeels verhard zijn, is het ook geschikt om te wandelen met een wandelwagen of wanneer u in een scootmobiel zit.

Mountainbike (MTB)

De ongerepte natuur van de Nationale Parken bieden ervaren mountainbikers de ideale omgeving voor een fietstocht met een mountainbike. Er zijn diverse routes uitgestippeld en ook worden er in de zomer regelmatig routes uitgezet voor een georganiseerde tour.

Outdoor in Appelscha

In Appelscha (14 km) ligt het grote outdoor centrum “De jongens van Appelscha”. Hier kunt u ervaren wat outdoor sporten betekent: sportief bezigzijn in de natuur. U kunt hier aan diverse activiteiten deelnemen zoals kanovaren, boogschieten, mountainbiken, vlotten bouwen of een complete expeditie. Voor een sportief dagje uit is dit zeker een aanrader. Bekijk de website voor meer informatie.

Vakantiehuis in het bos

Een moment van rust

Zoek & boek een vakantie
Actieve vakantie Drenthe | Bungalow Diever