Vakantie in Drenthe? Ontdek het vakantiehuis van Bungalow Diever!

Vakantie in Drenthe? Geniet van een heerlijke tijd in een vakantiehuis van Bungalow Diever in Drenthe! Ons luxe vakantiehuis ligt geheel vrijstaand op een unieke locatie, namelijk aan de rand van een Nationaal Park. De perfecte basis voor een ontspannen vakantie waarbij u de mooiste wandelingen en fietstochten door het bos kunt maken. Huur een luxe vakantiehuis op Bungalow Diever en geniet van een fantastische vakantie in Drenthe!

Huur luxe vakantiehuis in Drenthe

Bungalow Diever beschikt over een vrijstaand vakantiehuis in het bos waar u een fijne vakantie met 4-6 personen kunt beleven. Wilt u bijzonder overnachten? Kies dan voor ons Country House! Dit luxe vakantiehuis is volledig in country-stijl gebouwd en ingericht, waardoor de beleving werkelijk waar uniek is.

Een geweldige vakantie in Drenthe beleeft u bij Bungalow Diever!

Op vakantie met uw elektrische auto?

Bij Bungalow Diever beschikt u over uw privé laadpaal bij de woning. De beschikbaarheid is dus gegarandeerd en u kunt er met elke laadpas terecht. De stroom die hiervoor wordt gebruikt is 100% groen en wordt volledig opgewekt door windmolens en zonnepanelen. Dat geldt overigens voor alle stroom die we bij Bungalow Diever gebruiken.

Lees minder

Vakantiehuis in het bos

Een moment van rust

Zoek & boek een vakantie
Vakantie in Drenthe op Bungalow Diever!