Diever, een gezellig brinkdorp in Drenthe

diever altijd wat te doen 04Bungalow Diever ligt aan de rand van het pittoreske dorpje Diever. Een dorpje met een gezellig dorps karakter, waar bewoners graag een praatje maken, maar waar ook veel te beleven valt.

Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de supermarkt en de bakker, maar neem ook even plaats op het terras en geniet van de gemoedelijke sfeer van Diever.

Dorpen in de omgeving van Diever

Drenthe staat bekend om de brinkdorpen en esdorpen. Kleine dorpen met authentieke boerderijen rondom het dorpsplein en een ontspannen sfeer. Dwingeloo is een voorbeeld van een brinkdorp en ligt op slechts 4 kilometer afstand. Dwingeloo is zeker een bezoek waard wanneer u de typisch Drentse sfeer wilt proeven.

Ook het dorpje Vledder is klein maar fijn te noemen. De diverse winkeltjes, restaurants en cafe’s zorgen ervoor dat er altijd wel wat te doen is.

Bezoek de dorpen op de fiets

In de directe omgeving liggen diverse dorpjes die u uiteraard ook op de fiets kunt bezoeken. Maak bijvoorbeeld een mooie fietstocht naar Appelscha, Zorgvlied, Wapse en Wittelte. Of maak het rondje de andere kant op via Dwingeloo, Ansen, Ruinen, Eemster en Lhee. Dorpen waar u nog nooit van gehoord heeft? Stap dan op de fiets en leer de dorpen kennen.

Niet alleen Bungalow Diever heeft veel te bieden voor een geslaagde vakantie, ook de dorpjes in de omgeving dragen bij aan een onvergetelijke vakantie!

Vakantiehuis in het bos

Een moment van rust

Zoek & boek een vakantie
Dorpen in Drenthe | Bungalow Diever