Huisje huren in Drenthe bij Bungalow Diever

huisje huren drentheHuisje huren in Drenthe? Stop uw zoektocht en kom met het hele gezin genieten van een topvakantie bij Bungalow Diever. Waant u zich al vóór binnenkomst in Amerika; ons luxe vakantiehuis bevindt zich op een toplocatie én is in Amerikaanse Country-stijl gebouwd en ingericht. Voor een bijzondere overnachting huurt u natuurlijk een huis bij Bungalow Diever.

Authentiek huisje met uitstekende faciliteiten

huisje huren in drentheEen huis huren in Drenthe bij Bungalow Diever betekent genieten van vele, uitstekende faciliteiten. Zo is het vakantiehuis op zo’n manier ingericht, dat u van alle gemakken bent voorzien. Een comfortabel en luxe verblijf is immers een fijn verblijf. Haal de mooiste herinneringen met uw gezelschap naar boven in de woonkamer met openhaard, speel met de kinderen in de grote tuin met terras en parkeer uw auto op uw eigen parkeerplaats.

Midden in het bos een huisje huren in Drenthe

Bij ons kunt u bijzonder overnachten op een overweldigende locatie. Zo viert u vakantie tussen de bomen en heeft u een prachtig uitzicht op Nationaal Park Drents Friese Wold. En wat dacht u van het geluid van ruisende bomen en tjilpende vogels? Tijdens een vakantie op Bungalow Diever komt u echt tot rust.

Meer weten over een huisje huren in Drenthe bij Bungalow Diever? Neem dan contact met ons op of reserveer online direct uw vakantie.

Vakantiehuis in het bos

Een moment van rust

Zoek & boek een vakantie
Huisje huren Drenthe | Bungalow Diever