Geniet van een weekendje weg in Drenthe bij Bungalow Diever

weekendje weg drentheBent u toe aan een weekendje weg in Drenthe? Kom helemaal tot rust bij Bungalow Diever. In ons vakantiehuis kunt u heerlijk ontspannen of juist een gezellige tijd beleven met het hele gezin of vrienden. De uitstekende faciliteiten in combinatie met de unieke ligging aan de rand van een Nationaal Park maakt Bungalow Diever tot een ideale bestemming voor een heerlijk weekendje weg in het Drentse Diever.

Een heerlijk weekendje weg in het Drentse Diever, ontdek ons vakantiehuis

weekendje weg in drentheWanneer u bij ons verblijft, dan kijkt u vanaf uw vakantiehuis uit op de Drentse bossen. De vakantiewoning is te bereiken via een zandweg, beschikt over alle gemakken en biedt als extraatje een grote tuin met terras, privé parkeerplaats en open haard.

De comfortabele bedden staan garant voor een gezonde nachtrust. ’s Ochtends wordt u uitgerust weer wakker en hoort u niets anders dan het geruis van de bomen en vrolijke gefluit van de vogels. In de oven kunt u heerlijke broodjes afbakken, dus begin uw dag goed met een heerlijk ontbijt op de veranda of in de tuin.

Maak kennis met de Drentse cultuur

Wanneer u aan Drenthe denkt, dan denkt u wellicht aan de hunedbedden. Om een hunebed te bewonderen hoeft u niet heel ver te reizen, want achter Bungalow Diever ligt een hunebed. Ook vindt u in Drenthe vele musea waar u nog meer van de Drentse cultuur kunt ontdekken. Enkele voorbeelden zijn het Drents Museum in Assen, het gevangenismuseum in Veenhuizen, Kamp Westerbork, het historische dorpje Orvelte of het Veenpark bij Emmen.

Mocht u meer willen weten over de mogelijkheden voor een uitje in de omgeving, neem dan contact met ons op. Wij voorzien u graag van de leukste eropuit-tips.

Ontdek de natuurrijke provincie Drenthe

Ons Drentse vakantiehuis ligt midden in de bossen en kijkt uit op Nationaal Park Drents-Friese Wold. Dit het grootste Nationaal Park van Drenthe en ook groots in haar schoonheid. Van zandverstuiving naar vennetje, van heide naar moeras: deze prachtige vergezichten maken uw fiets- of wandeltocht helemaal compleet. Het Buitencentrum Drents-Friese Wold organiseert diverse activiteiten. Ga mee met de boswachter of volg het paddenpad.

En dat gewoon naast de deur, wat wilt u nog meer? Geniet van een ontspannen vakantie en ervaar de rust en de stilte in Diever.

Meer informatie over een weekendje weg in Drenthe

Wilt u eerst meer weten over een weekendje weg in Drenthe bij Bungalow Diever, neem dan contact met ons op. 

Vakantiehuis in het bos

Een moment van rust

Zoek & boek een vakantie
Weekendje weg Drenthe | Bungalow Diever