Sara en Remco, de nieuwe eigenaren van Countryhouse Moshannon, aan het woord:

Allereerst, wat zijn wij een geluksvogels dat we ons de eigenaar mogen noemen van dit juweel in eigen land! Een recreatiewoning met zó veel sfeer & karakter, gelegen direct aan zo’n enorm natuur- en recreatiegebied. Dat is zelfs in Nederland behoorlijk uniek.

We hebben allebei een drukke en verantwoordelijke baan, maar hebben daarnaast altijd gezorgd voor een goede balans tussen gezin, carrière en ontspanning. Dat betekent voor ons naast hard werken ook voldoende tijd hebben voor elkaar en de mensen om ons heen, hobby’s en ook reizen. We hebben veel mooie plekken gezien in binnen- en buitenland, maar Nederland doet zéker niet onder voor de rest van de wereld. We (Nederlanders) denken er alleen niet altijd aan om de prachtige plekken die Nederland rijk is te ontdekken, terwijl er zoveel moois te zien is. En dan ziet alles er elk seizoen nog eens totaal anders uit ook! Van heerlijke lentes waarin de natuur ontwaakt tot zomers warm, van knus en romantisch herfstweer tot een heus winter wonderland.

Diever en Countryhouse Moshannon zijn bij uitstek zo’n plek waar je eindeloos kunt genieten van de prachtige Nederlandse natuur én cultuur. Elk seizoen ziet alles er weer anders uit en zijn er andere dingen te doen. We aarzelden dan ook geen seconde toen we de kans kregen om Moshannon te kopen.

Naast dat we er zelf af en toe van gaan genieten willen we ook andere mensen de kans blijven geven om dit heerlijke stukje Nederland te ontdekken. Je moet er op zijn minst elk seizoen een keer zijn geweest om alles te zien en ervaren. Moshannon is dan ook (als enige) Countryhouse nog altijd beschikbaar voor de verhuur. Boeken kan net als voorheen online of door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Liever naar Diever!

Groetjes Sara & Remco

Vakantiehuis in het bos

Een moment van rust

Zoek & boek een vakantie
Over Bungalow Diever