Vakantie met de hond in Drenthe? Natuurlijk bij Bungalow Diever!

Op vakantie met de hond in Drenthe? Wij heten u en uw trouwe viervoeter(s) van harte welkom bij Bungalow Diever! Zo kunt u bij ons hondvriendelijke vakantiehuisjes huren, zoals onze bungalow of Country Houses. Wat Bungalow Diever dé ideale uitvalsbasis maakt voor een vakantie met de hond? In de omgeving zijn er vele prachtige natuurgebieden. Wandelen, fietsen en ravotten in de bossen, het kan allemaal!

Zoek in ons aanbod

 

Nationaal Park Drents-Friese Wold

vakantie met hond drenthe

Bungalow Diever grenst aan Nationaal Park Drents-Friese Wold. Dit park is een paradijs voor de honden. Zo zijn er grote losloopgebieden waar uw hond zich heerlijk kan uitleven en kunt u de ‘Natteneuzen-route’ volgen. Ondertussen geniet u van de prachtige vergezichten van bos, heide en stuifzanden.

Bekijk hier de brochure van Staatsbosbeheer met meer informatie over hondenuitlaatplaatsen in de directe omgeving.

 

Hondvriendelijke vakantiehuisjes

Onze hondvriendelijke vakantiehuisjes hebben een grote tuin met groene omheining waar uw hond heerlijk los kan lopen. Tijdens uw vakantie met de hond bij Bungalow Diever gaan wij er natuurlijk ook van uit dat u uw huisdier niet langdurig alleen laat. Uw hond wil natuurlijk ook van alles beleven en gezellig bij u zijn.

Meer informatie over een vakantie met de hond

Wilt u meer weten over een vakantie met de hond in Drenthe bij Bungalow Diever? Neem dan contact met ons op of reserveer online direct uw vakantie!

 

Daarom kiest u voor Bungalow Diever

Daarom zeggen onze gasten “Liever naar Bungalow Diever!”

Bent u al overtuigd? Reserveer dan online uw vakantie

Reserveer online

Ligging
Prijs / kwaliteit
Kindvriendelijk
Staat v/h sanitair
Hygiëne
9,2
8,8
8,8
8,8
8,9

8,9

277
beoordelingen