Doe mee met het recreatieteam!

Bungalow Diever grenst aan Camping Diever en dat biedt vele voordelen. U kunt namelijk gebruik maken van alle faciliteiten van de Camping Diever, waaronder de animatie in de zomervakantie. Het professionele recreatieteam organiseert diverse originele activiteiten voor jong en oud. Vakantie is immers feest!

Leuke activiteiten voor onze kleine gasten

In de zomervakantie kunnen kleine kinderen elke dag de dag goed beginnen met het ochtendprogramma. Het recreatieteam heeft een vrolijk Diever-liedje om samen met de kinderen de dag al zingend en dansend te beginnen. Vervolgens kunnen de kinderen spelletjes spelen of knutselen.

En kent u het Heuveltje van Zand? Eigenaar Hans Ike neemt de kinderen mee voor een spannend en grappig verhaaltje op het Heuveltje van Zand. Hans Ike is een echte verhalenverteller, door zijn levendige en boeiende manier van vertellen wordt Pinkeltje nog leuker!

Leuk, leuker, leukst!

Een speurtocht is leuk, een playbackshow is misschien nog leuker, maar wat is nou het leukst? Wat dacht u van een GPS route, Kinderkermis en Droomvlucht en boswachter Bob? Wij zorgen altijd voor een leuk, origineel en wisselend recreatieprogramma waar zowel jonge kinderen als volwassenen met veel plezier aan meedoen.

Daarom kiest u voor Bungalow Diever

Daarom zeggen onze gasten “Liever naar Bungalow Diever!”

Bent u al overtuigd? Reserveer dan online uw vakantie

Reserveer online

Ligging
Prijs / kwaliteit
Kindvriendelijk
Staat v/h sanitair
Hygiëne
9,2
8,8
8,8
8,8
8,9

8,9

257
beoordelingen