Avontuurlijk spelen in het bos

Kinderen hoeven zich geen moment te vervelen bij Bungalow Diever. Ze kunnen uren klimmen en klauteren in het bos, hutten bouwen of spelen met zand. Dat is het grote voordeel van de bosrijke omgeving en de vrijstaande ligging van de vakantiehuizen.

Maar Bungalow Diever heeft nog een groot voordeel, het ligt namelijk naast Camping Diever en kinderen mogen dan ook spelen in de speeltuin op de camping. Er zijn diverse speeltuinen waar de kinderen zich kunnen vermaken, toch is er altijd 1 grote favoriet: het Avontureneiland. Dit eiland is alleen voor kinderen en hier kunnen ze spelen op de grote houten speeltoestellen. Tevens is er een waterspeelplaats waar 2 favorieten van kinderen samen komen: spelen met zand en verkoelend water. Lekker kliederen met nat zand en spetteren met water, gegarandeerd een grote glimlach op de gezichtjes van de kinderen!

Sporten en spelen

Op Camping Diever zijn niet alleen speelfaciliteiten voor kinderen aanwezig, maar ook is er voor oudere kinderen en volwassenen veel te doen. Zo is er een volleybalveld, voetbalveld, tafeltennistafel en jeu de boulesbaan. Hier kunt u onbeperkt een spel spelen met elkaar. Ook worden er in het hoogseizoen diverse toernooien georganiseerd op de camping.

Spelen en zwemmen in de natuur

Het bos is een groot speelparadijs, maar er is in de omgeving nog veel meer te doen. Zo ligt er op slechts een half uurtje fietsen van de camping een grote natuurlijke zwemplas waar u in de zomer verkoeling kunt zoeken. Ook een speurtocht door de bossen maakt de vakantie niet alleen leuk, maar ook nog educatief!

Recreatieteam in het hoogseizoen

In het hoogseizoen organiseert het recreatieteam van Camping Diever diverse originele activiteiten. De dag begint voor de kleine kinderen met het speciale Diever-lied en een knutseluurtje en de dag wordt afgesloten met een verhaaltje voor het slapengaan. Voor de grotere kinderen en volwassenen worden diverse activiteiten georganiseerd zoals een heuse kinderkermis, rodeo-rijden en sporttoernooien. Lees meer op de recreatiepagina.

Daarom kiest u voor Bungalow Diever

Daarom zeggen onze gasten “Liever naar Bungalow Diever!”

Bent u al overtuigd? Reserveer dan online uw vakantie

Reserveer online

Ligging
Prijs / kwaliteit
Kindvriendelijk
Staat v/h sanitair
Hygiëne
9,2
8,8
8,8
8,8
8,9

8,9

257
beoordelingen