Bijzonder overnachten in Drenthe

Kom bijzonder overnachten in Drenthe en huur een Country House bij Bungalow Diever! De luxe vakantiehuizen zijn in Amerikaanse Country-stijl gebouwd én ingericht en bieden u een unieke beleving op een toplocatie.

Geheel vrijstaand, voorzien van alle gemakken en gelegen midden in het bos, alle ingrediënten voor een ongekende vakantie in Drenthe zijn aanwezig!  

Bekijk het aanbod van Bungalow Diever

Bijzonder overnachten in het bos

bijzonder overnachten drentheWanneer u over de kronkelende weggetjes en door de pittoreske dorpen rijdt ontdekt u al hoe bijzonder Drenthe is. De unieke ligging in het bos maken het vakantiegevoel helemaal compleet. Neem plaats op het terras in de ruime tuin en geniet van het uitzicht, de huppelende konijntjes, spelende eekhoorns en vrolijk tsjilpende vogels.

Luxe vakantiehuizen op een bijzondere locatie in Drenthe

Wat de vakantiehuizen nou zo bijzonder maakt? Dat zou u eigenlijk zelf moeten ontdekken. De Amerikaanse Country-bouwstijl én inrichting zorgen voor een unieke beleving, de faciliteiten voor ultiem comfort en de ligging in het bos maakt het plaatje helemaal compleet.

De Country Houses zijn geschikt voor 2-8 personen en allemaal uniek ingericht, maar wel in dezelfde stijl. Eén vakantie bij Bungalow Diever is dus eigenlijk niet voldoende om het bijzonder overnachten te ontdekken!

Meer informatie of direct reserveren

Wilt u eerst meer weten over de mogelijkheden bij Bungalow Diever, neem dan contact met ons op of maak direct een prijsopgave en reserveer online uw vakantie!

Vakantiehuis in het bos

Een moment van rust

Bekijk ons aanbod
Bijzonder overnachten Drenthe | Bungalow Diever