Bungalowpark in Drenthe? Kom naar Bungalow Diever!

bungalowpark drentheOp zoek naar een bungalowpark in Drenthe? Overnacht in een bungalow bij Bungalow Diever. Onze vrijstaande bungalow is voorzien van alle gemakken voor een aangenaam verblijf en wordt omgeven door de schitterende Drentse natuur. Vanuit uw bungalow heeft u uitzicht op Nationaal Park Drents Friese Wold. Naast de prachtige natuur biedt de omgeving ook vele mogelijkheden voor een dagje eropuit met de kinderen. Huur een bungalow op ons bungalowpark en ervaar het zelf!

Comfortabel ingerichte bungalow

bungalowpark in drentheGeniet van comfort tijdens uw vakantie in een comfortabel ingerichte bungalow op ons bungalowpark in Drenthe. De vrijstaande bungalow is van alle gemakken voorzien. Zo is de woonkamer voorzien van een gezellige zithoek met televisie, heeft de aparte keuken een divers inventaris, beschikt de bungalow over 2 slaapkamers en loopt u via de openslaande deuren het bos in. Kortom: een fijne plek om te genieten van uw verblijf.

Ook kunt u gebruik maken van uw eigen privĂ© parkeerplaats, gratis wifi en is het mogelijk om dagelijks warme broodjes en kranten te kopen bij de receptie. Bungalow Diever biedt een avontuurlijke vakantie voor de kinderen, het bos is namelijk een groot speelparadijs.

Combineer een vakantie op ons bungalowpark in Drenthe met een dagje eropuit!

Tijdens uw vakantie bij Bungalow Diever zijn er vele mogelijkheden voor een dagje eropuit met de kinderen. Ga op expeditie in Wildlands Adventure Zoo in Emmen, zoek verkoeling in Zwem- en Speelparadijs Het Bosbad in Vledder of loop vanaf de openslaande deuren het Nationaal Park Friese Wold in.

Neem contact met ons op voor meer informatie over een bungalow huren op ons bungalowpark in Drenthe. Al over stag? Reserveer online eenvoudig een onvergetelijke vakantie bij Bungalow Diever.

Vakantiehuis in het bos

Een moment van rust

Bekijk ons aanbod
Bungalowpark Drenthe | Bungalow Diever