Actieve vakantie in Drenthe

De unieke ligging van Bungalow Diever in het bos maakt het de ideale bestemming voor een actieve vakantie. Of u nu graag een fietstocht maakt, een stevige wandeling, een bosrit met uw paard of outdoor wilt sporten, alles is mogelijk.

Wandelen en fietsen

In Drenthe ligt meer dan 1.000 kilometer aan fietspaden, waarbij u gebruik kunt maken van het fietsknooppuntennetwerk. Een netwerk waarbij u vanaf elk gewenst punt uw fietstocht kunt starten en aan de hand van bordjes van fietsknooppunt naar fietsknooppunt kunt fietsen. De routes lopen door de natuur, over de heide en door kleine dorpjes. Onderweg komt u de mooiste dingen tegen en krijgt u een goed beeld van de schoonheid van Drenthe.
Heeft u geen fiets meegenomen, dan is de nood nog niet aan de man. U kunt namelijk op de receptie ook een fiets huren tegen een geringe vergoeding.

Ook wanneer u wilt wandelen kunt u uiteraard van knooppunt naar knooppunt lopen. En aangezien de paden grotendeels verhard zijn, is het ook geschikt om te wandelen met een wandelwagen of wanneer u in een scootmobiel zit.

Op de receptie kunnen wij u meer informatie geven over de diverse routes en liggen er diverse routes voor u klaar. Loop gerust even bij ons binnen, we helpen u graag op pad.

Paardrijden in Drenthe

Bungalow Diever beschikt over diverse paardenboxen en een weiland waardoor het mogelijk is om uw eigen paard mee te nemen. U maakt door de mooie natuur de mooiste buitenritten over de vele ruiterpaden die Drenthe rijk is. Heeft u geen paard maar wilt u graag paardrijden, vraag ons dan naar de mogelijkheden om op onze paarden te rijden.

Mountainbike (MTB)

De ongerepte natuur van de Nationale Parken bieden ervaren mountainbikers de ideale omgeving voor een fietstocht met een mountainbike. Er zijn diverse routes uitgestippeld en ook worden er in de zomer regelmatig routes uitgezet voor een georganiseerde tour.

Outdoor in Appelscha

In Appelscha (14 km) ligt het grote outdoor centrum “De jongens van Appelscha”. Hier kunt u ervaren wat outdoor sporten betekent: sportief bezigzijn in de natuur. U kunt hier aan diverse activiteiten deelnemen zoals kanovaren, boogschieten, mountainbiken, vlotten bouwen of een complete expeditie. Voor een sportief dagje uit is dit zeker een aanrader. Bekijk de website voor meer informatie.

Daarom kiest u voor Bungalow Diever

Daarom zeggen onze gasten “Liever naar Bungalow Diever!”

Bent u al overtuigd? Reserveer dan online uw vakantie

Reserveer online

Ligging
Prijs / kwaliteit
Kindvriendelijk
Staat v/h sanitair
Hygiëne
9,2
8,8
8,8
8,8
8,9

8,9

277
beoordelingen