Jubileumjaar 2020: Shakespeare al 75 jaar in Diever!

Waant u zich in de wereld van Wiliam Shakespeare tijdens de wekelijkse try outs vanaf 13 juni tot en met 5 augustus in het Shakespearetheater. Elk jaar weer een groot succes en zeer geliefd bij duizenden bezoekers. Dit jaar speelt de theatergroep 2 stukken in één voorstelling: de tragikomedie ''Macbeth en de Comedy of Errors''. Als onze gast krijgt u gratis toegang tot de try outs. Op 7 augustus vindt de première plaats. Combineer uw verblijf op Bungalow Diever met een gezellig avondje uit naar het Shakespearetheater.

Shakespeare theater naast Bungalow Diever

Het Shakespearetheater van Diever ligt naast Bungalow Diever. Dit theater speelde al voorstellingen in 1946 is inmiddels uitgegroeid tot een zeer bekend openluchttheater in Nederland. Elke jaar geven de toneelspelers een andere draai aan de toneelvoorstellingen van Shakespeare. Romeo & Julia, Othello en Hamlet zijn enkele voorbeelden van bekende toneelstukken die worden gespeeld in het Shakespearetheater.

Het naastgelegen openlucht theater is bekend bij menig Shakespeare liefhebber. Het theater biedt plaats aan 1.000 bezoekers. Onlangs hebben ze naast het bestaande theater nog een heel bijzonder theater gebouwd, het globe theater. Wilt u nu alvast een rondleiding door het theater, maak dan een virtuele tour door het theater. Klik hier om een virtuele tour te maken.

Een avondje uit

In de zomer worden er diverse toneelvoorstellingen gegeven. Aan het begin van het zomerseizoen worden er try outs gegeven en in augustus is de première van het toneelstuk. In de zomervakantie spelen de toneelspelers een paar keer per week de voorstelling.

Ga een keer naar het theater en geniet van de verhalen van Shakespeare!

De kaarten zijn vaak al snel uitverkocht dus wacht niet te lang met reserveren! Uw kunt de kaarten reserveren op de website van het theater.

Data voorstellingen:

Try-outs:

  • Juni: za. 13, vr. 19 en za. 20, vr. 26 en za. 27 aanvang 20.30 uur.
  • Juli: vr. 3 en za. 4, aanvang 20.30 uur.
  • Aug.: wo. 5, aanvang 20.30 uur.

Première:

  • vr. 7 aug., aanvang 20.30 uur.

Voorstellingen:

  • Aug.: za. 8, wo. 12, vr. 14, za. 15, wo.19, vr. 21 za. 22, wo. 26, vr. 28 en za. 29 aanvang 20.30 uur
  • Sept.: vr. 4, za. 5, vr. 11, en za. 12, aanvang 20.30 uur.

Matinee:

  • za. 22 aug. 14.30 uur

Daarom kiest u voor Bungalow Diever

Daarom zeggen onze gasten “Liever naar Bungalow Diever!”

Bent u al overtuigd? Reserveer dan online uw vakantie

Reserveer online

Daarom kiest u voor Bungalow Diever

Daarom zeggen onze gasten “Liever naar Bungalow Diever!”

Ligging
Prijs / kwaliteit
Kindvriendelijk
Staat v/h sanitair
Hygiëne
9,2
8,8
8,8
8,8
8,9

8,9

256
beoordelingen