Privacyverklaring & cookiebeleid

Wij respecteren de privacy van de bezoekers van onze website en onze gasten en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. De verwerking van alle persoonsgegevens gebeurt op een wijze die in overeenstemming is met de eisen zoals gesteld in de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

In deze privacyverklaring laten wij weten welke gegevens wij onder andere verzamelen, voor welke doeleinden en wat uw rechten zijn. Mocht u na het lezen van onze privacyverklaring en het cookiebeleid nog vragen hebben, neem dan contact met ons op.

Wie is de gegevensverantwoordelijke

Bungalow Diever
Hans en Marjan Ike
Haarweg 2
7981 LW Diever

Welke gegevens worden gewaard

Wij streven er naar om u een fijn verblijf te bezorgen en correct te informeren over ons aanbod. Daarvoor hebben wij enkele gegevens van u nodig, zodat wij u optimaal kunnen bedienen.

Reservering
Wanneer u een verblijf bij ons reserveert, verwerken wij diverse gegevens. Hieronder vallen onder andere uw NAW-gegevens, als ook aankomst- en vertrekdata, reisgezelschap en voorkeuren. Deze gegevens worden door ons verzameld en opgeslagen in de door ons gebruikte reserveringssoftware.

Formulier op de website
Wanneer u een formulier op onze website invult, worden de door u ingevulde gegevens per e-mail aan ons verzonden. Er wordt altijd een kopie van het door u verzonden formulier naar het door u ingevulde e-mailadres verzonden voor uw eigen administratie. Een kopie van het verzonden formulier zal online worden bewaard als back-up.

Nieuwsbriefinschrijving
Wij versturen nieuwsbrieven waarmee wij geïnteresseerden willen informeren over nieuws, aanbiedingen, ons aanbod en aanverwante zaken. Uw e-mailadres wordt toegevoegd aan de lijst met abonnees wanneer u onze gast bent of bent geweest, of met uw expliciete toestemming.

Het abonneebestand van de nieuwsbrief kan worden gedeeld met samenwerkingsverbanden waar wij onderdeel van uitmaken. Deze samenwerkingsverbanden gebruiken mogelijk uw e-mailadres voor een nieuwsbrief waarin nieuws, aanbiedingen en aanverwante zaken worden vermeld betreffende het samenwerkingsverband.

Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee u zich kunt afmelden. Uw e-mailadres wordt dan direct verwijderd uit de lijst met abonnees.

Waarom worden de gegevens bewaard

Bij het verwerken van uw gegevens houden wij ons aan de eisen zoals gesteld in de Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG). Er is dan ook altijd een juridische grondslag voor de verwerking van uw persoonsgegevens.

Overeenkomst
Wanneer u een verblijf bij ons boekt, hebben wij uw persoonsgegevens nodig voor de uitvoering van de overeenkomst tussen u en ons. Wanneer u de vereiste persoonsgegevens niet aan ons verstrekt, kunt u geen gebruik maken van onze diensten.

Wettelijke verplichting
Verwerking van een aantal van uw gegevens is tevens noodzakelijk om te kunnen voldoen aan wettelijke verplichtingen. Zo zijn wij bijvoorbeeld wettelijk verplicht om een aantal van uw gegevens te registreren in het nachtregister.

Gerechtvaardigd belang
Wij zijn altijd bezig om onze diensten te optimaliseren en vernieuwen. De persoonsgegevens die wij verkrijgen, gebruiken wij daarom ook voor analysedoeleinden en om onze diensten aan te passen en te verbeteren.

Uw persoonsgegevens kunnen tevens worden gebruikt voor onze marketinguitingen, zoals het verzenden van een nieuwsbrief. Indien u hier geen prijs op stelt kunt u dit bij ons aangeven.

Hoelang worden de gegevens bewaard

Uw persoonsgegevens worden bewaard zolang als dit nodig is voor de in deze privacyverklaring beschreven doeleinden, of voor zover dit noodzakelijk is om aan wettelijke verplichtingen te voldoen en om (commerciële) geschillen te beslechten.

Veiligheid van uw gegevens
Wij zullen alle passende technische en organisatorische maatregelen nemen om uw persoonsgegevens te beschermen tegen verlies of onrechtmatig gebruik.

Uw rechten

Toegang
U heeft na schriftelijk verzoek het recht om uw persoonlijke gegevens in te zien. We zijn graag bereid uw eventuele vragen te beantwoorden.

Wijzigen
U kunt ons schriftelijk verzoeken om rectificatie of aanvulling van uw persoonsgegevens als u van mening bent dat de persoonsgegevens die we verwerken, onjuist of onvolledig zijn.

Verwijderen
U kunt ons verzoeken om uw persoonsgegevens te verwijderen, tenzij we wettelijk verplicht zijn om uw persoonsgegevens op te slaan (bijv. om fiscale redenen).

Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies en overige technieken zoals JavaScripts. Dit zijn kleine, eenvoudige tekstbestandjes die uw computer opslaat wanneer u onze website bezoekt. Wanneer u onze website bezoekt, stemt u automatisch in met het plaatsen van de cookies. U kunt cookies ook verwijderen of blokkeren, daarvoor verwijzen wij naar de uitleg onderaan ons cookiebeleid.

Omdat wij uw privacy willen waarborgen én de gebruiksvriendelijkheid van onze website willen verbeteren, vinden wij het belangrijk dat u weet hoe en waarom wij cookies gebruiken.

Welke cookies worden gebruikt

Google Analytics
Deze website maakt gebruik van Google Analytics cookies. Deze cookies worden gebruikt om het gebruik van de website in kaart te brengen en te analyseren, zodat de kwaliteit en/of de effectiviteit van de website verbeterd kan worden.

De website gebruikt Google Analytics-cookies conform de handleiding die de Autoriteit Persoonsgegevens heeft opgesteld. Er is dan ook een verwerkersovereenkomst met Google afgesloten. In deze overeenkomst staan afspraken tussen ons (als verantwoordelijke voor de persoonsgegevens) en Google (als verwerker van persoonsgegevens).

De informatie die Google verzamelt, wordt zoveel mogelijk geanonimiseerd, zo wordt uw ip-adres nadrukkelijk niet meegegeven.

De informatie wordt door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op.

Google Adwords
Aanvullend op de Google Analytics cookies, bevat deze website ook cookies voor Google Adwords. Deze cookies worden verzameld om een profiel van u samen te stellen, zodat wij u op een later moment een passende advertentie kunnen tonen.

Social media
Op onze website bieden wij linken naar verschillende sociale platformen aan, opdat u verbinding kan maken met uw eigen social media account. Deze linken zijn gemarkeerd met een logo en/of tekstlink. Bij gebruikmaking van de link maakt uw internetbrowser een directe verbinding met de servers van het betreffende social media platform.

Indien u gedurende uw bezoek aan onze website met uw account aangemeld bent bij een van deze social media platformen en onze webcontent wilt delen, wordt deze informatie gekoppeld aan uw social media account.

Voor meer informatie over wat deze sociale media platformen met de (persoons)gegevens doen die zij via eventuele cookies verwerken, verwijzen wij naar hun eigen privacy verklaringen. Wij hebben hier geen invloed op.

Functionele cookies
Functionele cookies zijn onmisbaar voor een goede werking van onze website of het optimaliseren van gebruiksgemak, zoals het automatisch invullen van uw gegevens in een formulier. Met functionele cookies worden geen persoonsgegevens verzameld.

Embedded content
Op onze website maken we gebruik van content van derden. Deze content komt van een andere bron en wordt m.b.v. een code op onze website geplaatst. Voorbeelden hiervan zijn reserveringssoftware, Zoover, Youtube video’s en Google Maps. Deze codes maken gebruik van cookies, zodat de inhoud op de juiste manier gepresenteerd wordt.

Voor meer informatie over wat derden doen met de verkregen informatie verwijzen wij naar hun eigen privacy verklaringen.

Hoe kunt u cookies verwijderen of blokkeren

Als u niet wilt dat er cookies worden geplaatst, dan kunt u uw browserinstellingen aanpassen. Hoe u de instellingen kunt aanpassen, verschilt per browser. Kies hieronder de browser die u gebruikt en volg de uitleg voor het weigeren of blokkeren van cookies.

Wanneer u onze website bezoekt via verschillende browsers, dan moet u voor elke browser apart de cookies weigeren of blokkeren.

Google Chrome
Internet Explorer
Firefox
Safari 
Opera

Tot slot

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Echter, wij zijn niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze website kunnen dan ook op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

De privacyverklaring en het cookiebeleid kunnen worden gewijzigd. We zullen alle wijzigingen op deze pagina aangeven. We raden u aan deze pagina geregeld te raadplegen, zodat u altijd van de inhoud van de geldende privacyverklaring en ons cookiebeleid op de hoogte bent.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Ligging
Prijs / kwaliteit
Kindvriendelijk
Eetgelegenheden
Staat v/h sanitair
Hygiƫne
9,3
8,6
8,7
7,5
8,7
9,0

8,7

164
beoordelingen