Gastbeoordelingen

Bungalow Diever scoort gemiddeld een 8.8 uit 176 beoordelingen.
Ligging 9.3
Prijs / kwaliteit 8.7
Kindvriendelijk 8.8
Eetgelegenheden 7.5
Staat v/h sanitair 8.8
Hygiëne 9.0

Genieten

We hebben weer genoten van een fijne vakantie op deze mooie camping,met vriendelijke eigenaren. Vanuit deze camping kun je heerlijke fietsroutes volgen. Om daarna weer te genieten van de rust. We komen er zeker weer terug!
Op vakantie geweest met partner 18-7-2018

Leuk, gezellig

Een leuke camping midden in de bossen, met ruime plaatsen
Op vakantie geweest met partner 17-7-2018

Mooie camping in het bos , voor herhaling vatbaar

Wat een luxe : een vaatwas op de camping , al de mannen deden met plezier de "afwas" , de hond vond de nabijheid van een uitloopgebied "super". Dit alles voor een redelijke prijs .wij komen zeker terug !
Op vakantie geweest met partner 17-7-2018

Goed voor herhaling vatbaar!

Fijne camping; mooie plekken, schoon sanitair, vriendelijke personeel en super mooie omgeving vlak bij de deur.
Op vakantie geweest met partner 17-7-2018

Heerlijke camping, prachtige omgeving

Midden in de natuur, zeer gevarieerde campingplaatsen tussen de bomen, aan hondenlosloopgebied, wordt goed schoon gehouden, van alle gemakken voorzien, dichtbij gezellige dorpen, fijn wandelen en fietsen en niet duur!
Op vakantie geweest met partner 16-7-2018

Een plaats om terug te komen

Topcamping schone toiletten afwasmachine enz alleen Shakespeare theater is behoorlijk luid aanwezig maar ga weer terug volgend jaar
Op vakantie geweest met partner 15-7-2018

Wij komen al 25 jaar voor ons Shakespeare-weekend

Goed uitgeruste camping, vriendelijke mensen, met een groep is de vaatwasmachine héérlijk!
Op vakantie geweest met partner 12-7-2018

Iedere keer weer een thuisgevoel maar dan vakantie

Een fijne camping midden in de bossen met een fantastische gastheer en -vrouw en dito personeel. Shakespeare arrangement is elk jaar weer een feest!
Op vakantie geweest met partner 5-7-2018

Prima camping vlakbij dorp

Het is een verademing om te zien dat een campinghoudersechtpaar na zoveel jaren nog zo enthousiast hun bedrijf draaien!
Op vakantie geweest met partner 3-7-2018

Een super camping

De gastvrijheid staat daar hoog aan top. Een erg nette camping met schoon sanitair. Mooie grote plekken en je eigen vrijheid. Echt een aanrader.
Op vakantie geweest met partner 2-7-2018

Een heerlijke camping in een fraaie omgeving!

deze plek is een oase van rust. Het was ook heel mooi weer en de veelal oudere mensen zaten bij hun caravan of camper of tent stil te lezen! Veel vogels, geen hondengeblaf en ook geen overbodige muziek. De scholen hebben nog geen vakantie, dus weinig kinderen. Af en toe een kleintje van onder die maat. Wat vooral opviel dat het overal SCHOON was, geen volle afvalbakken en het gezamenlijke sanitair, brandschoon.
Op vakantie geweest met partner 1-7-2018

Wordt herhaald

Voor liefhebbers van kamperen een ideale camping.
Op vakantie geweest met partner 28-6-2018

Zeer ontspannend in mooie natuur

Erg rustige camping, mooi gelegen midden in de natuur. Aardige mensen aan de receptie. Wij verbleven in een Lodge, erg gezellig.
Op vakantie geweest met partner 14-6-2018

Geweldig hier!

In één woord : Top! Wat een heerlijke camping.
Op vakantie geweest met partner 14-6-2018

Fijne camping om even lekker tot rust te komen

Fijne rustige camping, vriendelijk personeel , grote plaatsen , privé sanitair is een aanrader
Op vakantie geweest met partner 11-6-2018

Fantastische camping voor jong en oud.

De aankomst was goed, je wordt zeer hartelijk ontvangen door Marjan en Hans Ike. Zijn beide zeer spontaan, ook het personeel war daar in dienst is is zeer hartelijk en spontaan, Een aanrader om hier te kamperen. Je mag zelfs je eigen plekje uit kiezen en op de plattegrond wordt aangegeven welke er nog vrij zijn. Ook kun je advies vragen op welk plekje je het beste kan staan. Zeer mooie omgeving om te fietsen en mooie schone en zeer goed onderhouden camping. Alles wordt zeer goed schoongehouden, er is zelfs een afwasmachine waar men goed gebruik van maakt. Wasmachines en drogers aanwezig, en zeer schoon. En ook zeer kindvriendelijk, meerdere speeltuinen aanwezig voor de kinderen, honden toegestaan wat ook geweldig is (zakjes voor de hond zijn ook aanwezig op de camping). Er is zelfs rekening gehouden met het opladen van elektrische auto's. Een fantastische camping met alle gemakken voorzien. Geweldig.
Op vakantie geweest met partner 10-6-2018

Mijn dochter zou er willen wonen.

Super fijne camping. Lekker dichtbij het gezellige dorp. Midden in het bos. Prachtige natuur. Schone sanitairgebouwen. Aardige eigenaren. Heerlijke speeltuinen voor de kinderen. Auto vrij terrein. Enige wens aan wat ontbreekt is een zwembad, alhoewel, dat zal de fijne prijs van een plek omhoog drukken... En de waterspeeltuin maakt voor de kinderen veel goed.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 7-6-2018

Fijne camping mooie omgeving

Het is een hele fijne camping zeer goed onderhouden zowel sanitair als de omgeving grote plekken vriendelijk personeel wij komen er al verschillende jaren
Op vakantie geweest met partner 5-6-2018

Echt een prima camping.

Mooie grote plaatsen, geen standaard veldjes of laantjes. Lekker in t bos. Konijnen hupsen vrolijk rond voor het ultieme bosgevoel. Diever is een gezellig drents plaatsje waar je in 5 min naartoe fietst. Sanitair: netjes, schoon. Zelfs een vaatwasser aanwezig en een apparaat die je cassettetoilet reinigt!!
Op vakantie geweest met partner 4-6-2018

Fijne camping, buiten het seizoen weinig kinderen

Echt een fijne camping met erg vriendelijke eigenaren en medewerkers. Wel erg veel oudere mensen, ook in het weekend weinig kinderen.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 31-5-2018

Super verblijf!

Voor de eerste keer op deze camping voor de wandelvierdaagse van Diever. Rustig, groen, zeer compleet van alle gemakken voorzien. We komen zeker terug!
Op vakantie geweest met partner 31-5-2018

Fantastich

Door omstandigheden hebben we ,onze voor drie maanden gereserveerde kampeerplek , voortijdig moeten verlaten. We hebben maar 14 dagen van de drie maanden op deze prachtige camping mogen doorbrengen . Alhoewel in het reglement vermeld staat dat bij voortijdig vertrek geen restitutie verplicht is , hebben we toch een groot deel van het betaalde bedrag teruggekregen, hetgeen wij zeer op prijs hebben gesteld. Geweldige mensen, deze Hans en Marjan .
Op vakantie geweest met partner 28-5-2018

Een camping om terug te komen!

Fijne camping, heel mooi in het bos gelegen. Goede voorzieningen, afwasautomaat, septic tank schoonmaakautomaat, nog nooit zo luxe gekampeerd! Vriendelijk ontvangst. Er werd rekening gehouden met onze wens, 4 plekken bij elkaar. Rustig en ruime plaatsen. Op loopafstand van Diever. Heerlijk weekend gehad!
Op vakantie geweest met partner 27-5-2018

Geweldig, vriendelijke mensen heel behulpzaam.

Fietsen meenemen of huren op de camping.
Op vakantie geweest met partner 26-5-2018

Voor ons kan het niet beter.

Het was weer een perfect pinksterweekend mede dankzij het weer en de gastvrije eigenaren Hans en Marjan. Fietsen gehuurd was prima. Sanitair is ook schoon.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 24-5-2018

Fantastisch

supercamping met super eigenaren. Wij komen hier al jaren op wisselende tijden. En het blijft geweldig!
Op vakantie geweest met partner 21-5-2018

Heerlijk !

Prima, gastvrij, mooi, rust, ruimte, privacy, omgeving. Top
Op vakantie geweest met partner 21-5-2018

Fantastisch

De omgeving is zó mooi dat je er direct wel wil gaan wonen.
Op vakantie geweest met partner 20-5-2018

Perfect

Heerlijk wandelen in de bossen!
Op vakantie geweest met partner 17-5-2018

Supercamping

Mooie camping; goede uitvalbasis voor wandel-en fietstochten! Dorp op 5 minuten lopen vanaf de camping! Vriendelijke eigenaren!
Op vakantie geweest met partner 14-5-2018

We komen graag nog een keer terug

Rustige camping, veel ruimte, mooie omgeving. goede speel faciliteiten voor kinderen. De eigenaren geven je het gevoel echt welkom te zijn.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 11-5-2018

Camping om te onthouden.

Prima camping, heel mooi in het bos gelegen. Goede voorzieningen en uitstekende ontvangst. Kan qua ligging en plaatsen voor een natuurcamping doorgaan, wat een compliment is.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 10-5-2018

Gaan zeker terug.

schitterende locatie. mooie plaatsen. heerlijk wandelgebied.
Op vakantie geweest met partner 9-5-2018

Heerlijk relaxed kamperen in een bosrijke omgeving

Wij hebben wilden onze nieuwe camper even testen en stuiten per toeval op deze camping. Het is ons zeer goed bevallen. Goede voorzieningen, vriendelijk personeel en prachtige plekken in een bosrijke omgeving op loopafstand van Diever. Wij komen hier zeker weer terug.
Op vakantie geweest met partner 9-5-2018

Fantastisch

Heerlijk rustige camping waar wij in de boomhut verbleven, echt een bijzonder plekje
Op vakantie geweest met jonge kinderen 7-5-2018

Super top, een aanrader

Boomhut(geweldig) service en vriendelijkheid top
Op vakantie geweest met jonge kinderen 3-5-2018

Voor herhaling vatbaar

Dit is onze tweede jaar dat we voor deze camping gekozen hebben.Het is een heerlijke groene camping op een geweldige ligging. Alles in de buurt,mooie omgeving om te fietsen en het naast gelegen bos lekker om te wandelen(wij met de hond). De kinderen vermaakten zich prima fietsend en spelend op de camping. 4 dagen geweest,maar als we weer komen willen we langer. Nog lang niet alles gedaan/gezien.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 3-5-2018

Zeer fijn verblijf.

Zeer fijne ontvangst en uitleg, zelf een mooie plek mogen uitzoeken. Zeer goede Wi-Fi ontvangst tegen een zeer redelijke prijs. Mooie camping in de natuur en veel uigaans mogelijkheden in de directe omgeving.
Op vakantie geweest met partner 2-5-2018

Gezellige blokhut op mooie camping

We huurden de Blokhut XL. Heel gezellig ingericht en comfortabel . Heel schoon ook. Matrassen waren redelijk, zitbank kan beter. Veel plezier gehad van de pelletkachel. Ruim opgezette camping met veel privacy en ruimte om de hut heen. Leuke speelplaatsen voor de kinderen.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 1-5-2018

Geweldige plek, we komen er steeds weer terug.

Een heerlijke plek voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Centrum van Diever met supermarkt is op loop afstand maar is best een stukje lopen, dat moet je wel weten. Direct aan de natuur van het Drents Friese wold. Als je van rust en stilte houdt een prima plek. Buiten hoor je alleen het geluid van vogels.
Op vakantie geweest met partner 30-4-2018

Uniek weekendje weg!

Wij huurden het Woudhuis. Een prachtig ingerichte lodge. In totaal waren we met z'n zessen, maar dit was prima te doen! Het huisje is netjes, schoon en erg privé. Heerlijk in de tuin gezeten en de keuken was van alle gemakken voorzien. Toevallig hadden wij ontzettend mooi weer in april, maar ook als het kouder is weet ik zeker dat dit een geweldig ervaring is. De houtkachel maakt het erg comfortabel en gezellig. Kortom, een top ervaring! We hebben een geweldig weekend gehad.
Op vakantie geweest met partner 26-4-2018

Goed voor elkaar

Campin net buiten Diever , mooie omgeving. Royale plaats . Keurig toilet gebouw. Wel erg donker op de camping , weinig verlichting
Op vakantie geweest met partner 25-4-2018

Heel fijn en gastvrij

Heel fijn verblijf gehad in prachtige blokhut in mooie buurt. Heel behulpzaam en vriendelijke eigenaren die alles vlekkeloos lieten verlopen. Grote blokhut met ambacht gemaakt en ingericht. Tip is wellicht lamp bij keuken plaatsen en nachtkastjes met stopcontact bij bed toevoegen. Verder is er veel te doen voor kinderen op het terrein zelf en in de omgeving. Heerlijk verblijf gehad. Komen graag een keer terug!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 19-4-2018

Heerlijk genoten, maar jammer van de harde muziek

Wij verbleven in de boomhut XXL. Wat een prachtige ervaring. Helaas maar 1 nachtje. De kinderen hebben zich top vermaakt, de omgeving is mooi, de mensen zijn aardig. Wat ik wel jammer vond is dat er harde muziek te horen was. Alsof er een discotheek in de buurt aanwezig is. Er wel om kunnen slapen.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 11-4-2018

Uitstekend

Prima verblijf gehad vriendelijke receptie
Op vakantie geweest met partner 5-4-2018

Fantastisch

Het woudhuis was geweldig mooi, leuke inrichting, goeie sfeer, houtkachel. Heerlijk rustig, je hoort in de ochtend de vogels fluiten. We werden hartelijk ontvangen door Hans en Marjan.
Op vakantie geweest met partner 29-3-2018

Camping diever een top camping

Heerlijke camping het camping personeel heel hulpvaardig niets is te veel Schoon sanitair elke dag verse broodjes en niet te vergeten een extra service een afwasmachine camping diever is voor ons een top camping
Op vakantie geweest met partner 3-3-2018

Lekker rustig. Mijn man geen last van vuurwerk dam

Vriendelijke eigenaren. Helpwn waar ze kunnen.
Op vakantie geweest met partner 5-1-2018

Fantastisch, voor herhaling vatbaar

vriendelijke, behulpzame eigenaren, mooie bosrijke omgeving, we hadden de XL hut, fijne kachel, zalige douche
Op vakantie geweest met partner 31-12-2017

Warm onthaal, gezellige sfeer

Hebben voor de marathon van diever een paar dagen een blokhut gehuurd. Heerlijk warm gezellig huisje in de decembersneeuw, mooi rustig gelegen in het bos. Eigenaren zijn leuk en behulpzaam. Faciliteiten/sanitair allemaal netjes en schoon.
Op vakantie geweest met partner 13-12-2017

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Ligging
Prijs / kwaliteit
Kindvriendelijk
Eetgelegenheden
Staat v/h sanitair
Hygiëne
9,3
8,7
8,8
7,5
8,8
9,0

8,8

176
beoordelingen