Gastbeoordelingen

Bungalow Diever scoort gemiddeld een 8.8 uit 252 beoordelingen.
Ligging 9.2
Prijs / kwaliteit 8.7
Kindvriendelijk 8.7
Staat v/h sanitair 8.7
Hygiëne 8.9

Ge-wel-dig

We wilden ergens naar toe waar we bijzonder konden overnachten. Een website bracht ons bij het Koekoeksnest in Diever. Meteen helemaal verkocht. Hier moesten we heen
Op vakantie geweest met partner 9-11-2019

Komen zeker terug

Mooie camping midden in Nationaal Park. Camping was mooi schoon. Leuke en vriendelijke eigenaren.
Op vakantie geweest met partner 5-11-2019

Een moment van rust

countrylodge staat tussen andere bungalows waar mensen wonen of een eigen vakantiehuis hebben het kan dus voorkomen dat ze al vroeg bezig zijn of naar werk gaan dus vroeg wakker word maar het is verder een rustig park mensen zijn vriendelijk auto mooi bij huisje, de hond mag mee en grenzend aan het bos
Op vakantie geweest met oudere kinderen 28-10-2019

Mooie herinnering

Na een hartelijke ontvangst, naar het leuke Tiny House het Koekoeksnest gebracht (moest nog even in orde worden gemaakt). Sfeervol huisje op een prachtige plek, voelde meteen goed. Er is een goede douche en prima bed. We hebben van de natuur genoten en heerlijk gegeten in de omgeving. Een dagje Drents museum Assen en Orvelte gedaan. Gewandeld in Nationaal Park Dwingelderveld en bezoekerscentrum bezocht.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 26-10-2019

Vooral in het naseizoen een aanrader.

Mooie camping aan prachtig bos. Voor het eerst van mijn leven op een camping niet af hoeven te wassen er is een vaatwasser je afwas is in 5 min klaar. Geweldige uitvinding.
Op vakantie geweest met partner 26-10-2019

Zeker voor herhaling vatbaar!

Prachtige boomhut, schoon en super locatie. Mooi uitgangspunt voor wandelingen in het aangelegen Drents Friese Wold.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 25-10-2019

Geweldig!

Super super gave, leuke accommodatie. Echt een aanrader. Heerlijk in het bos. Zo mooi. Goede bedden. Goede keuken, van alle gemakken voorzien. Alles heel schoon en netjes. Wij hebben het geweldig gehad. Met twee kleine kindjes.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 18-10-2019

Nooit meer

Wr is weinig te doen in de buurt. Voor winkelen of iets moet je minimaal een half uur tot uur rijden. Maar als je van natuur houdt dan is het zeker een aanrader. Maar niet als je denkt ik ga lekker een dag shoppen of iets bezichtigen. Dan was het wel een eindje rijden.
Op vakantie geweest met partner 7-10-2019

Schitterend.

Midden in de natuur. Het mooie dorp Diever op loopafstand. Prachtige fiets routes. Gemoedelijke en vriendelijke sfeer op de camping.
Op vakantie geweest met partner 4-10-2019

Hele mooie camping

Hele mooie boscamping. Vriendelijk hulpvaardig personeel.
Op vakantie geweest met partner 26-9-2019

We komen zeker weer terug!

Mooie ruime plekken in een natuurlijke omgeving. Zeer schoon sanitair en uiterst vriendelijke mensen aan de balie.
Op vakantie geweest met partner 25-9-2019

Super

Super camping mooie plekken schone toiletten en douches alleen sommige douches nog aparte koud en warm water kraan en weinig druk de afwasmachine is leuk maar ondanks mijn voorspoelen was mijn afwas niet schoon dus maar bij de caravan af gewassen verder top a alleen t Shakespeare theater is wel erg luid
Op vakantie geweest met partner 23-9-2019

Fantastisch

Wij hebben met 3 personen een huis gehuurd. De acomodatie was voortreffelijk Geheel in "Indianen" stijl. Een ruime zitkamer; een keuken; met ruime tafel (6 personen); toilet en aparte badkamer. Gelijkvloers zijn 2 slaapkamers; op de 1e verdieping is nog een slaapkamer. Alle voorzien van ruime bedden. 20 Meter en je bent in het Drenth-Friesewold.
Op vakantie geweest met partner 23-9-2019

Lekker verblijven in de natuur.

Rustige boscamping op loopafstand van het gezellige Diever. Geweldig om te fietsen en wandelen!
Op vakantie geweest met partner 19-9-2019

Zeer goed

Prachtige camping in zoveel groen voor mij de mooiste camping van Nederland . Alles is goed geregeld en op orde. Vriendelijke beheerders zeer bereidwillig om het naar je zin te maken !!
Op vakantie geweest met partner 16-9-2019

Mooie en prima camping in prachtige omgeving.

Prachtig gelegen camping in bosrijk gebied. Mooie plaatsen met zon en schaduw. Prima sanitair met zelfs een vaatwasser waarvoor je een muntje per dag krijgt. Dichtbij Diever. Mooie wandel- en fietstochten te maken. Assen en Meppel zijn leuke steden die eventueel per fiets zijn te bereiken.
Op vakantie geweest met partner 10-9-2019

Heerlijk en natuurlijk het Shakespearetheater!

Weer een heerlijk weekend op Camping Diever. Heerlijke uitvalsbasis voor de omgeving en natuurlijk het Shakespearetheater!
Op vakantie geweest met partner 6-9-2019

Fijn huis in mooie omgeving

prachtige hele stille omgeving, volop wandel- en fietsmogelijkheden. Huis zelf erg mooi gelegen en van alle gemakken voorzien. Afgezette tuin, dus als je een hond meeneemt ideaal. Hele fijne veranda.
Op vakantie geweest met partner 5-9-2019

Top camping

Prima camping Schoon sanitair Vriendelijk personeel Leuk gastenverblijf met bieb en spelletjes
Op vakantie geweest met partner 4-9-2019

Fantasties

veel gefietst en genoten van de rust op de camping
Op vakantie geweest met partner 4-9-2019

Uitstekend verzorgd, enorm vriendelijke eigenaren

We verbleven in de pod, wat ondanks het warme weer prima te doen was. Alle noodzakelijke benodigdheden waren aanwezig en door de begroeiing is er ook aardig wat privacy. Rustige, groene, zeer aangename camping. Goede fietsen te huur voor een prima prijs. Met name de vriendelijke ontvangst en service waren uitstekend. We komen graag terug!
Op vakantie geweest met partner 2-9-2019

Fantische vakantie op ideale camping

Een beetje avontuurlijk kamperen, toch alle comfort. Je staat echt in het bos. Plaatsen met veel privacy. Personeel heel vriendelijk en behulpzaam. Weinig regels en toch loopt alles perfect.
Op vakantie geweest met partner 2-9-2019

Fantastisch

Mooie plekken in het bos, schoon sanitair, vaatwasser aanwezig, schoonmaken van je caravantoilet in automaat. Op loopafstand van het mooie dorp Diever. Veel fietsmogelijkheden.
Op vakantie geweest met partner 30-8-2019

Geweldig leuk en we komen zeker terug

Het is een geweldige camping met enorm vriendelijke en actieve eigenaren en personeel. Het is zeer kindvriendelijk met veel speelmogelijkheden en een geweldige animatie voor kids. Er zijn ruime plaatsen , goed sanitair, een kleine shop en je kunt er broodjes bestellen. Tevens is er voor bezoekers een vaatwasmachine op ecologische basis , die in 5 minuten de vaat doet en waarvoor je muntjes krijgt. we gaan er zeker weer naar toe ,ook omdat je in de omgeving heerlijke en mooie fietstochten kunt maken
Op vakantie geweest met partner 28-8-2019

Fantastisch

Fijne camping om te verblijven, wij hadden de plaats met privé sanitair gedaan. Een aanrader als je kleine kinderen hebt. Mooie ruime camperplaatsen en een leuk animatieteam. Diever zit op fiets/loop afstand van de camping waar je verschillende winkels hebt waaronder een Coop. Wij hebben een zeer fijn verblijf gehad op Camping Diever.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 27-8-2019

Superleuk !

dat ze er een enorm leuke tijd kunnen hebben, je voelt je meer dan welkom !
Op vakantie geweest met partner 26-8-2019

Super!

Toen wij aan kwamen in het woudhuis voelden wij ons gelijk thuis. Zo mooi aangekleed of zn western stijl huis.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 26-8-2019

Geweldig verblijf!

Je wordt van te voren goed geïnformeerd via de mail en bij aankomst krijg je alle informatie die je nodig hebt. Perfect geregeld!
Op vakantie geweest met partner 25-8-2019

We komen hier ieder jaar een weekend terug.

Mooie boscamping, met schoon sanitair. Gehuurde boshut was keurig ingericht en had veel privacy.
Op vakantie geweest met partner 22-8-2019

Super vooral voor de kinderen

ze hebben een leuke animatie team voor de kinderen zou deze aanbevelen bij andere mensen vooral met kinderen en misschien gaan we hier wel weer een keertje heen hebben een leuke vakantie gehad
Op vakantie geweest met jonge kinderen 21-8-2019

Volgend jaar weer.

De camping is perfect voor natuurliefhebbers, die geen behoefte hebben aan overbodige luxe maar wel veeleisend zijn. De plekken zijn groot en gescheiden door bomen en heesters, auto's worden buiten het park geparkeerd. Er valt veel te beleven voor jong en oud en de sfeer is prima. Bijzondere details: er is een afwasmachine, die gelijktijdig door meerdere gasten kan worden gebruikt en milieuvriendelijk in vijf minuten je vaat doet. De camping ligt behalve in een mooie natuur, ook op loofafstand van het dorp Diever en het openluchttheater waar jaarlijks een Shakespearevoorstelling wordt uitgevoerd. Ik heb Diever Camping ervaren als één de beste camping op mijn trektocht door Europa.
Op vakantie geweest met partner 20-8-2019

Vakantie in Nederland....

Erg mooie Amerikaans Loghome....Groot en Luxe...Maar zoals altijd in Nederland..het weer....
Op vakantie geweest met oudere kinderen 19-8-2019

Heerlijk

Het is een heerlijke plek met earm ontvangst. Wij verbleven in 1 van de blokhutten xxl. Prachtig en de mooie grote, overdwkte veranda orgde ervoor dat we ook met tegen heerlihk buiten konden ziiitten. De kinderen hebbenngenoten, die waren hele dagen weg, in de speeltuin en over het park.
Op vakantie geweest met partner 14-8-2019

Een fantastische vakantie!

Het is een super leuke camping voor het gezin! Onze kids zijn 7 en 10 jaar. Ze hebben genoten van het programma dat aangeboden werd. De camping eigenaar leest iedere avond voor op het "heuveltje van zand"; dat vonden ze bijzonder. Dat "de baas " van de camping dit doet! Hierdoor leer je het camping eigenaren ook beter kennen. Leuk! Verder een mooie omgeving om van alles en nog wat te doen. Het toilet e.d. werden goed schoongehouden. Wij zijn heel tevreden! En als de kids het goed hebben, hebben de ouders het ook goed!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 6-8-2019

Een fijne plek om met je gezin vakantie te vieren.

Camping Diever is een fijne gezinscamping.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 6-8-2019

Camping Diever is voor ons altijd weer thuiskomen.

de ligging van de camping in het bos, dichtbij Diever, de rust en de aangename Fam. Ike en personeel maken dat we telkens weer terug komen.
Op vakantie geweest met partner 5-8-2019

Thuis komen

Dat het rustig is en aardige mensen om je heen Leuke eet gelegeneden in de naaste omgeving Mooie natuur leuke wandelingen
Op vakantie geweest met oudere kinderen 31-7-2019

Super verblijf

Prachtige camping in bosrijke omgeving. Onze kleinzoon heeft heel erg genoten ondanks het warme weer maar mede dankzij het animatieteam. Het personeel van de camping is zeer vriendelijk en de eigenaar zelf bemoeit zichzelf op een heel positieve manier met het reilen en zeilen op de camping.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 29-7-2019

Tot de volgende keer

Camping Diever is een camping waar jong en oud terecht kan, animatie voor de jeugd, rust voor de ouderen die dat willen, en een omgeving waar van alles te doen is. De enige opmerking die ik heb is ondanks het feit dat er voldoende sanitair is, dat het goed schoon gehouden wordt, vindt ik het een gemis dat er bij de toiletten geen mogelijkheid is om handen te wassen en te drogen, tenzij je naar de afwasplaats gaat maar dan ontbreekt toch nog de mogelijkheid tot drogen, toch is het ook in Diever ondertussen 2019
Op vakantie geweest met partner 24-7-2019

Prima geen klachten

keurige camping schoon werden hartelijk welkom gegeten
Op vakantie geweest met partner 19-7-2019

Jammer van de tekortschietende hygïene.

Lauren Hill gehuurd voor 5 dagen. Mooie hut maar als ik €80 schoonmaakkosten mag afrekenen verwacht ik een schone lodge. Dus geen 'viezig' toilet,geen stofnesten in de slaapkamer,geen kapotte verlichting en zeker geen haard/vloer/tuinset buiten vergeven van de muizenpoep. Na een melding bij de receptie kregen we te horen,ow ja,er zitten heel veel vleermuizen in of bij de schoorsteen. Maar die poepen ook binnen dus?... Ik vond het niet zo fris. Jammer,de camping is mooi en de omgeving prachtig.
Op vakantie geweest met partner 16-7-2019

Goed voor herhaling.

Wij waren op de mooie bos camping , camping Diever. De meeste campingplaatsen hebben veel privacy, deze zijn door bomen en struiken afgeschermd. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Bij de uitgang kun je gelijk het fietsknooppunt oppakken. Het is alleen jammer dat er bijna geen cafeetjes of restaurantjes onderweg zijn, daarvoor moet je altijd in een dorpje zijn. Dit is een gemiste kans.
Op vakantie geweest met partner 16-7-2019

Absolute aanrader

Deze camping is absoluut een toppertje. Gastvrije en attente beheerders, zij verdienen een dikke pluim voor hun aandachtige en vrolijke inzet. Alles schoon en goed onderhouden. Heerlijke ruime standplaatsen met zon en/of schaduw. Schitterende omgeving voor wandelaars en fietsers. Leuke speelmogelijkheden voor kids. Gezellig dorp met prettige restaurantjes en terrassen. Wij hebben hier 3 weken een fantastische vakantietijd gehad. Gaan eigenlijk nooit terug naar dezelfde camping, maar hier gaan ze ons zeker terug zien.
Op vakantie geweest met partner 30-6-2019

Ontspannend, rustig en netjes.

We hadden een zussen-uitje , en hiervoor een blokhut geboekt. Het was een fijn verblijf op een mooie schone camping. Enige minpuntje: het was erg lastig om als volwassene van het bovenste (stapel)bed te komen, érg onhandig trapje.
Op vakantie geweest met partner 28-6-2019

Top camping

Mooie camping middenin de bossen met afgeschermde en niet afgeschermde plekken. Vriendelijke campinghouders en personeel. Mijn man en ik hebben hier een fijne week gehad en komen zeker nog weer.
Op vakantie geweest met partner 10-6-2019

Vrolijke camping, voor ieder wat wils.

We verbleven in een blokhut op Camping Diever. Leuke hut, je hebt alles wat je nodig het. Gastvrij onthaal bij de receptie.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 5-6-2019

Geweldig

Fantastisch rustige camping met ontzettend leuke eigenaren! Staan altijd klaar voor alle vragen. Sanitair is schoon en goed onderhouden. Hoogtepunt voor onze kinderen is toch elke avond weer het heuveltje van zand! En verhaaltje en Hans kent alle kinderen bij naam petje af!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 1-6-2019

Een bijzonder rustige vakantie.

Een zeer mooie knusse camping, met erg vriendelijke personeel.
Op vakantie geweest met partner 31-5-2019

Fantastisch!

Een mooie camping. Ligging net buiten het centrum, dus makkelijk even naar toe te fietsen voor een boodschap of om even en terras te pakken bij een van de vele horecagelegenheden. Voorzien van goede (zelfs luxe ) voorzieningen. Zeer vriendelijke ontvangst . Voor ons is het een heerlijk weekje geweest en een echte aanrader. Komen beslist nog een keer terug.
Op vakantie geweest met partner 31-5-2019

Fantastisch

Op camping Diever zijn ook verschillende accommodaties te huur buiten kampeerplaatsen. Wij verbleven in Eagle Rock een super mooi houten huis met veel luxe, 4 slaapkamers, 2 badkamers en veel ruimte binnen. Buiten prachtige veranda en omheinde tuin, midden in het bos, super rustig! aanrader
Op vakantie geweest met partner 30-5-2019

Ligging
Prijs / kwaliteit
Kindvriendelijk
Staat v/h sanitair
Hygiëne
9,2
8,7
8,7
8,7
8,9

8,8

252
beoordelingen