Gastbeoordelingen

Bungalow Diever scoort gemiddeld een 8.7 uit 212 beoordelingen.
Ligging 9.3
Prijs / kwaliteit 8.7
Kindvriendelijk 8.5
Staat v/h sanitair 8.7
Hygiëne 8.8

Jammer van de tekortschietende hygïene.

Lauren Hill gehuurd voor 5 dagen. Mooie hut maar als ik €80 schoonmaakkosten mag afrekenen verwacht ik een schone lodge. Dus geen 'viezig' toilet,geen stofnesten in de slaapkamer,geen kapotte verlichting en zeker geen haard/vloer/tuinset buiten vergeven van de muizenpoep. Na een melding bij de receptie kregen we te horen,ow ja,er zitten heel veel vleermuizen in of bij de schoorsteen. Maar die poepen ook binnen dus?... Ik vond het niet zo fris. Jammer,de camping is mooi en de omgeving prachtig.
Op vakantie geweest met partner 16-7-2019

Goed voor herhaling.

Wij waren op de mooie bos camping , camping Diever. De meeste campingplaatsen hebben veel privacy, deze zijn door bomen en struiken afgeschermd. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Bij de uitgang kun je gelijk het fietsknooppunt oppakken. Het is alleen jammer dat er bijna geen cafeetjes of restaurantjes onderweg zijn, daarvoor moet je altijd in een dorpje zijn. Dit is een gemiste kans.
Op vakantie geweest met partner 16-7-2019

Absolute aanrader

Deze camping is absoluut een toppertje. Gastvrije en attente beheerders, zij verdienen een dikke pluim voor hun aandachtige en vrolijke inzet. Alles schoon en goed onderhouden. Heerlijke ruime standplaatsen met zon en/of schaduw. Schitterende omgeving voor wandelaars en fietsers. Leuke speelmogelijkheden voor kids. Gezellig dorp met prettige restaurantjes en terrassen. Wij hebben hier 3 weken een fantastische vakantietijd gehad. Gaan eigenlijk nooit terug naar dezelfde camping, maar hier gaan ze ons zeker terug zien.
Op vakantie geweest met partner 30-6-2019

Ontspannend, rustig en netjes.

We hadden een zussen-uitje , en hiervoor een blokhut geboekt. Het was een fijn verblijf op een mooie schone camping. Enige minpuntje: het was erg lastig om als volwassene van het bovenste (stapel)bed te komen, érg onhandig trapje.
Op vakantie geweest met partner 28-6-2019

Top camping

Mooie camping middenin de bossen met afgeschermde en niet afgeschermde plekken. Vriendelijke campinghouders en personeel. Mijn man en ik hebben hier een fijne week gehad en komen zeker nog weer.
Op vakantie geweest met partner 10-6-2019

Vrolijke camping, voor ieder wat wils.

We verbleven in een blokhut op Camping Diever. Leuke hut, je hebt alles wat je nodig het. Gastvrij onthaal bij de receptie.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 5-6-2019

Geweldig

Fantastisch rustige camping met ontzettend leuke eigenaren! Staan altijd klaar voor alle vragen. Sanitair is schoon en goed onderhouden. Hoogtepunt voor onze kinderen is toch elke avond weer het heuveltje van zand! En verhaaltje en Hans kent alle kinderen bij naam petje af!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 1-6-2019

Een bijzonder rustige vakantie.

Een zeer mooie knusse camping, met erg vriendelijke personeel.
Op vakantie geweest met partner 31-5-2019

Fantastisch!

Een mooie camping. Ligging net buiten het centrum, dus makkelijk even naar toe te fietsen voor een boodschap of om even en terras te pakken bij een van de vele horecagelegenheden. Voorzien van goede (zelfs luxe ) voorzieningen. Zeer vriendelijke ontvangst . Voor ons is het een heerlijk weekje geweest en een echte aanrader. Komen beslist nog een keer terug.
Op vakantie geweest met partner 31-5-2019

Fantastisch

Op camping Diever zijn ook verschillende accommodaties te huur buiten kampeerplaatsen. Wij verbleven in Eagle Rock een super mooi houten huis met veel luxe, 4 slaapkamers, 2 badkamers en veel ruimte binnen. Buiten prachtige veranda en omheinde tuin, midden in het bos, super rustig! aanrader
Op vakantie geweest met partner 30-5-2019

Heerlijk tot rust komen in een prachtige omgeving!

Mooie plaatsen, goed verzorgd terrein. Vriendelijk personeel. Dit alles in een prachtige omgeving
Op vakantie geweest met partner 8-5-2019

Mooie rustgevende omgeving.

Ik kan mij alleen beperken tot goede kant. Goed verzorgde camping en vriendelijk personeel. Kom hier zeker nog terug
Op vakantie geweest met partner 4-5-2019

Fantastisch! Voor herhaling vatbaar!

Wij zaten in de boomhut xxl, 2 volwassenen en 1 kind van 5 jaar. Het was fantastisch! Ondanks de storm was het er heerlijk.. De boomhut ging wel een beetje heen en weer maar dat vonden wij juist wel wat hebben. Daarbij was er totaal geen toch in de boomhut. En de heerlijke palletkachel hield ons lekker warm! Verder was het er ook heel schoon en netjes! Prachtig ingericht! Tot een volgende keer!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 20-3-2019

Fantastische accomodatie in heerlijke omgeving

Prachtig huis (Eagle Rock van camping Diever), zeer ruim, zeer luxe en van alle gemakken voorzien. Mooie omgeving om te wandelen of fietsen, leuke dorpjes in de omgeving.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 20-12-2018

Super!

Het Koekoeksnest was klein, maar zeer fijn. Mooie omgeving voor een lange wandeling... Lekker even tot rust gekomen. Topweekend gehad!
Op vakantie geweest met partner 13-12-2018

Fantastisch

Gigantisch mooie ervaring om in de Boomhut XXL te camping Diever te slapen. Hans en Marjan zijn zeer aardig en hulpvaardig, mijn complimenten!!!
Op vakantie geweest met partner 7-11-2018

Komen hier zeker terug.

Weekendje naar Camping Diever geweest, gemoedelijke camping, prachtig gelegen in bos op loopafstand van het gezellige plaatsje Diever en volop fietsmogelijkheden. Zonder hierom te vragen kregen we te horen, dat we de dag van vertrek konden blijven zolang we wilden, omdat het toch niet druk meer was. Heel attent!!
Op vakantie geweest met partner 27-10-2018

Heerlijk

het is een prachtige bos camping. doordat de camping midden in het bos ligt, kun je heerlijk wandelen door de bossen, prachtige fietstochten maken en mountainbiken. het ligt dicht bij het brinkdorpje diever, met gezellige terrasjes en leuke sneupwinkeltjes. kinderen kunnen er heerlijk spelen. wij komen al heel wat jaren op camping diever. zijn ook wel eens ergens anders naar toe geweest, maar toch komen we altijd weer naar camping diever. de gastvrijheid, de rust, de omgeving, wij houden ervan en voelen ons er thuis. sinds 2 jaar hebben we weer een seizoensplek.
Op vakantie geweest met partner 4-10-2018

We komen nog eens terug.

Geweldig. Aardige mensen. Zeer behulpzaam.
Op vakantie geweest met partner 1-10-2018

Hele mooie camping lekker in het bos.

Prima camping voor grote camper zijn de plaatsen wat aan de kleine kant.
Op vakantie geweest met partner 16-9-2018

Aanrader

Fantastische camping! Prachtig gelegen, mooie plekken en onwijs aardige eigenaren. Handig systeem met douchen alleen moet je er wel om denken het kaartje weer mee te nemen. En voor wie denkt dat in het najaar het rustig kamperen is vanwege de wat oudere kampeerder, die hebben best veel lawaai 😬
Op vakantie geweest met partner 12-9-2018

Voor herhaling vatbaar!

Verblijf in een blokhut. Prima ligging, rustig, schoon sanitair, fijne ontvangst. Kortom alles was goed.
Op vakantie geweest met partner 1-9-2018

Mooie omgeving

Echt een superleuke camping die prachtig bosrijk ligt in een prachtige omgeving. Ook het ontvangst en het personeel is erg vriendelijk. Wat ons erg tegenviel is dat het huisje (blokhut) bij aankomst erg smerig was. Overal waren spinnenwebben en stof te vinden. Vooral onder en achter het bed wordt nooit schoongemaakt. Tijdens het opmaken van het bed kwamen we nog een pinbonnetje tegen van andere gasten die begin juli geweest waren. Eerst maar de stofzuiger gepakt om alle spinnen en webben etc weg te halen. Dat is jammer aangezien je wel schoonmaakkosten betaald. Verder hebben wij het heerlijk gehad. En is er ook voor kinderen genoeg te doen.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 28-8-2018

Prachtige camping

Prachtige camping met ruime plaatsen. Picknicktafels (wat heel fijn is als fietskampeerders). Vriendelijke en behulpzame eigenaren. Mijn man had een kapot frame en samen met Hans heeft hij z'n frame kunnen lassen zodat we de volgende dag verder konden fietsen :-) Ik kom hier zeker terug!
Op vakantie geweest met partner 26-8-2018

Redelijk

Mooi gelegen camping, maar jammer dat er auto's mogen blijven staan langs de toegangspaden. Dit zou alleen moeten voor laden en lossen. Ook zou er na 22:00 uur op stilte moeten worden gehandhaafd. Gasten, houd het voor iedereen leuk, denk ook aan je medemens!
Op vakantie geweest met partner 18-8-2018

Geen twijfel om ooit terug te gaan!

Rust, ruimte, gezelligheid, vriendelijk, en gastvrij!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 14-8-2018

Prachtige, voordelige camping in de bossen

Prachtige camping in de bossen, ruime plaatsen, mooi en schoon sanitair. Vanuit de camping wandel- en fietsroutes in Drents Friese Wold. Op loopafstand van Diever, leuk levendig dorp met supermarkt en grote variatie aan horeca Verbeterpunt: veel meer watertappunten maken, tenminste op ieder "veldje" één.
Op vakantie geweest met partner 6-8-2018

Voor herhaling vatbaar.

Gastvrijheid in het algemeen. Goede service. Geen minpunten.
Op vakantie geweest met partner 31-7-2018

Fantastisch

Super aardig personeel die erg leuk meedenkt. Ze laten je echt een vakantiegevoel voelen
Op vakantie geweest met partner 30-7-2018

Mooie nette camping

Supervriendelijk ontvangst. Ze denken met je mee en helpen je goed. De camping is erg leuk en speels ingericht met mooie grote plekken. Sanitair is netjes en schoon. Ik vind wel dat er te weinig douches zijn.
Op vakantie geweest met partner 26-7-2018

We komen terug!

Mooie groene camping. Vrolijke eigenaar. Net sanitair. Toen wij verbleven op de camping was het er lekker rustig. Voor de kampeerders die zonder stroom kamperen, zou een telefoonopladerkast ideaal zijn. Deze tip gaf ik vorig jaar ook.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 25-7-2018

Geweldig

Mooi schoon goed geholpen Ga zo door Tot ziens
Op vakantie geweest met jonge kinderen 25-7-2018

Mooie nette camping. Geen inkijk .

Mooi geisoleerde tent plek. Met genoeg schaduw.
Op vakantie geweest met partner 25-7-2018

Vakantiegevoel!

Wij hebben een nachtje hier op de camping gestaan om de tent uit te proberen, maar we baalden enorm dat we de volgende dag alweer weg moesten.. gelukkig was de eigenaresse zo vriendelijk om ons een plek aan te bieden die de volgende dag niet verhuurd was, zodat we nog een paar uurtjes extra konden genieten. Dus heerlijk ontbeten in het zonnetje met de verse broodjes uit de campingwinkel en daarna nog een wandeling ove de camping gedaan die er groot en keurig verzorgt uitziet, met genoeg animatie voor de kinderen en het Shakespeare theater voor de volwassenen. Voor ons reden genoeg om nog eens een keer met de honden terug te komen!
Op vakantie geweest met partner 23-7-2018

Super

Heel complete trekkershut en zeer vriendelijk en relaxt personeel!
Op vakantie geweest met partner 19-7-2018

Genieten

We hebben weer genoten van een fijne vakantie op deze mooie camping,met vriendelijke eigenaren. Vanuit deze camping kun je heerlijke fietsroutes volgen. Om daarna weer te genieten van de rust. We komen er zeker weer terug!
Op vakantie geweest met partner 18-7-2018

Leuk, gezellig

Een leuke camping midden in de bossen, met ruime plaatsen
Op vakantie geweest met partner 17-7-2018

Mooie camping in het bos , voor herhaling vatbaar

Wat een luxe : een vaatwas op de camping , al de mannen deden met plezier de "afwas" , de hond vond de nabijheid van een uitloopgebied "super". Dit alles voor een redelijke prijs .wij komen zeker terug !
Op vakantie geweest met partner 17-7-2018

Goed voor herhaling vatbaar!

Fijne camping; mooie plekken, schoon sanitair, vriendelijke personeel en super mooie omgeving vlak bij de deur.
Op vakantie geweest met partner 17-7-2018

Heerlijke camping, prachtige omgeving

Midden in de natuur, zeer gevarieerde campingplaatsen tussen de bomen, aan hondenlosloopgebied, wordt goed schoon gehouden, van alle gemakken voorzien, dichtbij gezellige dorpen, fijn wandelen en fietsen en niet duur!
Op vakantie geweest met partner 16-7-2018

Een plaats om terug te komen

Topcamping schone toiletten afwasmachine enz alleen Shakespeare theater is behoorlijk luid aanwezig maar ga weer terug volgend jaar
Op vakantie geweest met partner 15-7-2018

Wij komen al 25 jaar voor ons Shakespeare-weekend

Goed uitgeruste camping, vriendelijke mensen, met een groep is de vaatwasmachine héérlijk!
Op vakantie geweest met partner 12-7-2018

Iedere keer weer een thuisgevoel maar dan vakantie

Een fijne camping midden in de bossen met een fantastische gastheer en -vrouw en dito personeel. Shakespeare arrangement is elk jaar weer een feest!
Op vakantie geweest met partner 5-7-2018

Prima camping vlakbij dorp

Het is een verademing om te zien dat een campinghoudersechtpaar na zoveel jaren nog zo enthousiast hun bedrijf draaien!
Op vakantie geweest met partner 3-7-2018

Een super camping

De gastvrijheid staat daar hoog aan top. Een erg nette camping met schoon sanitair. Mooie grote plekken en je eigen vrijheid. Echt een aanrader.
Op vakantie geweest met partner 2-7-2018

Een heerlijke camping in een fraaie omgeving!

deze plek is een oase van rust. Het was ook heel mooi weer en de veelal oudere mensen zaten bij hun caravan of camper of tent stil te lezen! Veel vogels, geen hondengeblaf en ook geen overbodige muziek. De scholen hebben nog geen vakantie, dus weinig kinderen. Af en toe een kleintje van onder die maat. Wat vooral opviel dat het overal SCHOON was, geen volle afvalbakken en het gezamenlijke sanitair, brandschoon.
Op vakantie geweest met partner 1-7-2018

Wordt herhaald

Voor liefhebbers van kamperen een ideale camping.
Op vakantie geweest met partner 28-6-2018

Zeer ontspannend in mooie natuur

Erg rustige camping, mooi gelegen midden in de natuur. Aardige mensen aan de receptie. Wij verbleven in een Lodge, erg gezellig.
Op vakantie geweest met partner 14-6-2018

Geweldig hier!

In één woord : Top! Wat een heerlijke camping.
Op vakantie geweest met partner 14-6-2018

Fijne camping om even lekker tot rust te komen

Fijne rustige camping, vriendelijk personeel , grote plaatsen , privé sanitair is een aanrader
Op vakantie geweest met partner 11-6-2018

Ligging
Prijs / kwaliteit
Kindvriendelijk
Staat v/h sanitair
Hygiëne
9,3
8,7
8,5
8,7
8,8

8,7

212
beoordelingen